Trvá to dva – úterý 5. října – pátek 8. října

Kvůli nešťastnému virovému útoku na můj počítač jsem nemohl celý týden nahrát svou analýzu, takže jsem se rozhodl shromáždit všechny 4 epizody do jednoho příspěvku .

Úterý 5. října

PrvníGoldie a Kristina Rihanoffabychom promluvili o jejich Cha-Disco-Cha.  Osobně si myslím, že to byla hrozná volba pro první tanec, i když se zdálo, že se jim to líbilo, opravdu to nepřipomínalo Cha Cha Cha.

Goldie pak potvrzuje, že „ano, je jednodušší tančit s profesionálem', s čím by jistě souhlasil každý počet našich studentů.

Poté následuje VT Goldie jako různé filmové postavy, včetně některých poněkud [ne-]okouzlujících říhání.|| |327

Goldie has a Foxtrot this weekend, though it looks rather Paso-esque in the clip they show.

Choreography Corner
 
Karen Hardy pak přijde na Choreography Corner.  Má ráda rekvizity, myslím, že je to zastírání, které má skrýt další problémy.

Nejprve několik základních tipů, důležitých pro všechny.  Matt Baker je chválen za své vedení; Felicity Kendal pro její flexibilitu; Patsy Kensit je udržována na základní úrovni, aby jí dodal sebevědomí; Paul Daniels bezpečně začíná kouzelným trikem; Scotta Maslena za silný a dominantní „prostopášný“ valčík; Goldie baví, ale neměl být ponechán na samotě tak brzy; Pamela Stephenson ukradla show s elegantním valčíkem.  Více od Karen později…

Pamela Stephenson & James Jordan

Můj oblíbený pár z víkendu, kde opravdu předvedli nádherný valčík.  James „Všechno se spojilo pro skvělý tanec“, kromě toho, že používá angličtinu, nemůžu jeho rutinu dost pochválit.

Myslel jsem, že mám velkou hlavu od Jamese, rozhodně mi to dá zabrat , i když bych mohl začít využívat penalizace za tlak na některé ze svých studentů.

Pamela vypadá, že si trénink Salsy užívá a na zahajovací show odvedla dobrou práci, takže očekávám další dobrý tanec.

Choreografický koutek (2. část)

Karen returns for part 2 of her choreography analysis.

Kopnutí Ann Widdecombeové do vzduchu byl Antonův způsob, jak využít její neschopnost udržet nohy na podlaze; Jared dělá rutinu Tiny O’Brien příliš jednoduchou a sladkou; Kara Tointonová má tak nabitou rutinu a zvládá ji sebevědomě; Gavin Henson mě překvapil svým valčíkem a Karen chválí základní rutinu při předvádění techniky; Michelle Williamsová začala na můstku jasně, ale později se rozpršela a potřebuje mnohem více techniky; Peter Shilton byl nervózní a zkamenělý, „vedlo se dobře, ale převládly nervy“; Jimi Mistry je příliš nadšený a sám o sobě až příliš.

Felicity Kendal & Vincent Simone

Felicity nechtěla začít show a soustředila se víc na to, aby nepřepadla. pamatovat si její techniku.

Chechtání se zdá být při tréninku problém, ale jsem si jistý, že s postupem týdne budou vážnější (pokud přežijí dnešní noc).

soudci možná byli kritičtí, ale Felicity souhlasí, že vědí, o čem mluví.  Felicity vypráví, že v minulosti neměla absolutně žádný taneční trénink.

Středa 6. října

Matt Baker a Gavin Henson byli ve svých dnech nejlépe skórující chlapci (ačkoli Scott dosáhl vyššího skóre než Gavin v pátek).  Onehdy jsem poprvé viděl Countryfile, zajímavý program, ale nedovedu si představit, jak se hodí ke všem tréninkům po celé zemi.

Gavin miloval valčík, ale není si tím jistý salsa.  Musí být šťastný, když má v ceně spreje.  Káťa říká: „Jestli existuje někdo, kdo může někoho vytáhnout z jejich ulity, jsem to já“

Následuje VT srovnávající tvrdé tréninkové režimy dvou dívek pro chlapce, i když si myslím, že Matt to má těžší. .

Klip Foxtrotu začíná dobře, ale doufám, že to Matt jen označoval.  Claudia se snaží pochválit klip Gavinovy ​​salsy.

Dance Psychology

Emma už si myslí, že ten chlap je trochu blázen.  Některé zajímavé teorie, které jsou poměrně standardní, pokud jste tanečník.

Klip Pamely Stephenson je analyzován, ale neslyším, co říká, protože jejich rutina vypadá naprosto úžasně!

Paul Daniels Zdá se, že dělá kroky, ale ve výcvikovém videu mu opravdu chybí osobnost.

Goldie nevypadá ve svém Foxtrotu nijak zvlášť hladce a potřebuje udržet zadeček.

Kara Tointon je popisován jako intenzivní pár a opravdu kompatibilní.

Scott Maslen udržuje skvělý oční kontakt, i když mám obavy, že nevypadá tak dobře, když je sám.

Tess Daly

Tess má ráda „svou oblast“, ale chce ji nazývat skutečným jménem; Tess' Turret nefunguje a vím (alespoň online), že ta stará se jmenovala Tesspit!

Letošní sestava je popisována jako dynamit a Matt byl pro Tess velkým překvapením. .  Jimi je člověk, o kterém si Tess myslí, že si to užívá nejvíc.

Michelle Williams & Brendan Cole

Cítil jsem od nich velmi špatný výkon, teď pro nějakou zpětnou vazbu.  Myslím, že Michelle trochu posoudila realitu s komentáři porotců a zdá se, že je naštvaná.  „Nečekám, že mi někdo políbí zub,“ říká Michelle, ale ocenilo by to pár pozitivních komentářů.

Myslel jsem, že moje máma je špatná se 4 cukry v čaji, ale Michelle má 13 cukrů v její kávě!!!  Není divu, že je během tréninku více než trochu „vzrušivá“.

Čtvrtek 7. října

Tréninková videa

Felicity vypadá na tréninku elegantně, i když zjevně bojuje se zapamatováním správné nohy pro začátek.

Tina mluví o tom, jak potřebuje své chyby skrývat (spíše než je ukazovat na obličeji), případně by bylo lepší nedělat chyby!

Michelle měla by hrát lépe v držení, ale Michelle rozhodně vypadá, jako by ztratila sebevědomí.

Matt vypadá dobře, zatím nic zvláštního, ale měl by nám dobře zatancovat.

Paul je vypadá neuvěřitelně upjatě a nepohodlně, nevidím ho, jak tento týden odchází ze dna tabulky.

Goldie má na hlavě klobouk, nesluší mu to! Disco dance minulý týden byl špatný začátek, ale doufejme, že tentokrát uvidíme něco lepšího.

Jimi vypadá, jako by měl pocit z Foxtrotu, jen doufám, že mu dají lepší oblečení. týden.

Jimi & Flavia


Flavia cítí, že za jejích 5 let Strictly to byl nejlepší první tanec, který kdy měla.  Také jsme se seznámili s Flaviiným stylem výuky (rozdělení tance na kousky).

Jimimu Foxtrot v prvních dvou dnech připadal děsivý, ale musím uznat, že trénink vypadá docela dobře.

Artem, Jared & Robin

Nyní chat s novými chlapci z Strictly (The Sequin Team). 

Artem chce přinést rychlost, energii a vzrušující pohyby.
Jared doufá, že přinese výhodu – stále se zdá být příliš milý.
Robin je energický a silný a je tady, aby vyhrál.

Artem může vypadat dobře, ale nejsem si jistý, o čem ten klobouk je!!! 

Jared ve mně stále nepůsobí žádnými hřejivými pocity a myslím, že potřebuje vylézt ze své ulity více.

Videa salsy

Pamela vypadá stejně dobře, ne-li lépe, než její Waltz – ne že by s tím James souhlasil.

Patsy potřebuje uvolnit ramena, i když tento týden vypadá mnohem lépe.

Ann, ta, na kterou jsem rozhodně čekala, vypadá, že ona a Anton předvedou salsu, na kterou si vzpomeneme!

Gavin salsu nenávidí, i když Katya z ní chce udělat tu nejsvůdnější salsu, jakou kdy Strictly viděl.

Scott musí vypadat, že si tanec víc užívá, na jeho tváři není vidět tolik emocí.

Peter doufá, že si zachrání (podívejte se, co jsem tam udělal!) své místo na představení tento týden.  Bohužel to opravdu nevypadá dobře, i když by to mělo být zábavné.

Peter Shilton & Erin Boag

Peter má pocit, že minulý týden ukázal svou nervozitu více než ostatní konkurenti.  Tento týden se těší na salsu, i když jeho paže jsou příliš volné.

Pátek 8. října

Scott Maslen & Natalie Lowe

Je to tak já, nebo Scott vypadá, že zhubl – ta košile na něm vypadá trochu pytlovitě.  Scott říká, že nejprve bojuje s tanci, pak něco zacvakne a najednou to dává smysl.

Natalie vypadá trochu na dně, zajímalo by mě, jestli trénink nejde dobře?

Tina O 'Brien & Jared Murillo

Tina si to užívá, ale znovu mluví o tom, jak potřebuje neukazovat chyby na své tváři.

Jared říká, že Foxtrot byl pro Tinu původně jako Číňan, nyní je to čím dál víc jako angličtina.  No tak, Jared, přiveď na obrazovku nějakou osobnost, prosím!!!

Superfanoušci

Louise Redknapp, Chris De Burgh a Craig Revel-Horwood jsou připraveni analyzovat trénink.

Gavin: Craig si myslí, že vypadá trochu zapadlý v bahně; jejich hudba je na můj vkus trochu příliš ‚pumpa‘; Louise a Chrisovi se to líbí.

Kara: „Nechci být v této soutěži známá jako dívka, která spadne“; Craig – vypadá skvěle, pokud nespadne; jejich píseň zní skoro jako valčík, taková zvláštní volba, předpokládám, že budou mít lepší aranžmá.

Ann: Vystupování za oponou nereaguje dobře na Antonovo žertování.  Na místě však žádný trénink salsy.  Craig nevypadá ohromen – nepředznačuje a chce, aby tančili; Hudba „Hey Mambo“ je trochu příliš pomalá, obávám se.

Matt: Zdá se, že tento týden budou mít bohužel několik dalších triků; Craig – je nádherné se na ně dívat, má skvělé nohy; hudba by mohla být skvělá.

Pamela: Vypadá jako A-MAZ-ING.  Craig to popisuje jako knockout, přičemž Pamela vypadá jako 20letá; písnička by měla fungovat dobře, i když bych dal přednost něčemu s uznávanějším rytmem.

Michelle: Vypadá lépe, ale musí si dávat pozor na levé rameno.  Craig – je to O K, nemyslí si, že je to dokonalé a její tvar těla se pravděpodobně lépe hodí k latině; skvělý výběr hudby (It Had To Be You, jedna z mých nejoblíbenějších!)

Peter: Vypadá to velmi plocho s minimální „přirozenou“ akcí v oblasti boků.  Craig si myslí, že potřebuje výměnu kyčelního kloubu a mnohem více energie.

Sneak Peak

Claudia nás vezme na scénu.  James a Artem mají zápas ve shybech, Artem zvedá nohu, aby to bylo ještě obtížnější.  Claudia se musí naučit tiše chodit po schodech!

Vincent má na sobě pěkné boty Tango Duo, jeden z mých oblíbených párů.  Felicity a Vincent mluví o tlaku, když vím, že někdo jde tento víkend domů.

Nejsem si jistý výběrem písně, ale vypadá to docela dobře.

Každopádně to je shrnutí týdne, potřebuji abyste mohli pokračovat ve sledování aktuální show!