Trvá to dva – pondělí 4. října

Takže nová série Strictly Come Dancing je v plném proudu a máme tu první díl It Takes Two sClaudia Winkleman.

Vtipný videoklip Kara před představením, který říká „Já prostě nechci spadnout“ a Erin Boag se snaží sabotovat Gavina Henson.  Končím tím, že Kara padá ve svém nyní nechvalně známém kostýmu dominy.

První jePaul Daniels & Ola Jordan.  Paul na svémblogunedávno řekl, že Strictly nikdy předtím neviděl a myslel si, že show je o tom, že se naučí tancovat Ballroom a latinskoamerický tanec, spíše než se učit „ Showdance“.  To je důvod, proč byl tak překvapen odporem kritiky od porotců.

K tomu přidejte kontroverzi kolem Paulova komentáře „sausage-gate“ (ti, kdo sledují porotce/profesionály/celebrity na twitteru, budou vědět předem, že Craig je King of the Sizzle pro British Sausage Week); a Paul neměl zrovna skvělý víkend.

Myslím, že Paul si s Foxtrotem poradí mnohem lépe než jeho Cha Cha Cha a dám vám vědět, co si o tom myslím, až uvidím nějaká tréninková videa .

Další na řadě jeCraig Revel-Horwood, archetypální panto soudce.  Craig souhlasí s tím, že tento rok je skvělým rokem pro potenciál, a těší se na mnohem více „armografie“.  Pro měPamela Stephenson's Waltz byl lepší nežMatt Baker''Cha Cha Cha, ale oba si to rozhodně zasloužili být na vrcholu.

Goldie v tanci v oddělení Cha Cha Cha hodně chybělo, ale měl by být prostor pro zlepšení, Anniným největším propadákem bude tento víkend Salsa …ale až budou v pořadu později, budu o nich mluvit více.

Craig poté analyzujeMichelle Williams, pro mě někdo, kdo vypadá příliš hubeně, a ve spojení s jejím (jak to Craig říká) pohledem „tykadla“ opravdu o víkendu podprůměrně výkon s nedostatkem kyčle akce a kontroly.  Čekal bych od ní něco mnohem více sexy a rytmičtějšího.

Peter Shilton podal dobrý výkon, vypadalo to trochu nesměle, ale celkově s tím Erin odvedla opravdu dobrou práci ho.

Craig si myslel, žeKara Tointon byla trochu 'krotká'…očekával biče a pádlo???  Zoufale touží vidět Ann's Salsu, jak jsme si všichni jisti.

Loňský vítězChris Hollins přichází a dává nám fotbalový styl analýza letošních soutěžících...která sestává hlavně z krátkého úvodu a několika VT, které jsme neviděli na živé show...kromě toho se zdá docela zbytečná část show.

A teďAnn Widdecombe a Anton Du Beke, Ann, která se popisuje jako „slon Dumbo“, se zachechtá.  Anton je jeho obvyklé okouzlující já na obrazovce a poukazuje na to, že museli ze své rutiny odstranit gymnastiku, aby se nezdálo, že kopírujíMatt Baker.| ||365

It’s Ann’s birthday today and she gets some special birthday messages from Kenneth Clarke MP, a few other MP’s who I’ve never heard off, Edwina Currie and David Blunkett.  Sweet but surely BBC could’ve have stretched to a cake and a rendition of Happy Birthday from Anton & Craig…

Salsa od Ann zjevně představí věci, které by v salse ani být neměly; „Valčík“ vtipkuje Anton.

Teď, když mám svou denní dávku It Takes Two z cesty a upoutávka na So You Think You Can Dance mě neinspirovala k tomu, abych se přihlásil, připravte se na dnešní večer…Vídeňský valčík a salsa (skutečně ironické) se blíží.

Nashledanou zítra!