Strictly Come Dancing Training Clips – Wk 3

So Strictly Come Dancing zbývá necelý týden do začátku, stříkači stříkají, krejčovští šijí a celebrity jsoushaving; a dostáváme se k našim posledním tréninkovým videím.

Na prvním místě je oblíbenec klukůFelicity Kendal & Vincent Simone.  Četl jsem skvělýpříspěvek na blogu o výpočtu vašeho tanečního nebo latinského kvocientu a Felicity Kendal je zjevně hraniční případ, takže by teoreticky měla zvládat obě disciplíny celkem pohodlně.  Podívejme se, jak bude trénink pokračovat…

Tanec na podpatcích opravdu hodně změní váš tanec.  Latinskoamerické tance by se měly tančit s vahou plně přes bříška chodidel – paty se lehce dotýkají podlahy – a vyšší podpatky posouvají vaši váhu dopředu.  To pak umožňuje snazší akci boků a dokonce i chlapi nosí kubánské podpatky 1 1/2 palce (na rozdíl od Ballroom 1 palce).

Někomu, kdo není zvyklý tančit na podpatcích, to může trvat docela trochu úpravy.  Musím se přiznat, že jsem nikdy nezkoušela nic vyššího než kubánský podpatek, ale pokud by si studentka někdy objednala pár dámských bot velikosti 10, byla bych v pokušení si je vyzkoušet.  Nechápejte mě špatně, nemám fantazii v oblékání nebo tak něco, ale jak můžete někoho jiného skutečně naučit o důležitosti vysokých podpatků a také pochopit omezení studentů, když nevíte, jak na to? cítíš se sám sebou?

Každopádně odbočím, Felicity má jako svůj první tanec Cha Cha Cha a myslím, že má osobnost na to, aby vytvořila zábavné a drzé vystoupení.  Nicméně to vypadá, že s těmi podpatky bojuje, a jsem si jistý, že je mohla mít o něco nižší – připadají mi blíže k 3 1/2 palce, když jsem si jistý, že 2 1/2 palce by byly dobré. výchozí bod!

Nehybně stát Felicity omlouvá velmi nezbednou sexy stránku (myslím za 48 sekund!), ale to musí umět i při pohybu, což se zdá být právě teď problémem.  Její ramena jsou během přirozeného topu příliš vysoko, ale ve skutečnosti si myslím, že by ji Vincent mohl držet trochu níže a to by pomohlo.

Stále vkládám velké naděje do Felicity, ale stále je potřeba docela dost práce. řekl bych.

Tréninkový klip číslo 2 tento týden jeKara Tointon & Artem Chigvintsev.  Kara byla v prvním týdnu zakázána trénovat, aby si vynahradila 20 lichých hodin tréninku, které dostala na párty ve Strictly for Sport Relief, bude zajímavé sledovat, jak to ovlivnilo věci.

Takže jedna z 'žhavých mladých dívek' spárovaná s jednou z nových 'žhavých mladých profesionálek' si neumí představit, co si producenti Strictly mysleli, když s tím přišli?!|| |347

From the launch show I felt Artem was the strongest of the new professionals, and looked more at home than either Jared or Robin and the training video doesn’t disappoint.

Kara vypadá jako rychle nabírá kroky a zdá se, že má při těchto otáčkách dobrou přirozenou rovnováhu.  Přál bych si, abych mohl vidět více z jejího tance, protože je těžké vidět, jak dobře se její boky pohybují během zamykacích kroků, očividně se zdá, že rolování těla funguje dobře.  Pravděpodobně by měla mít ruku nahoře, spíše než dole, během zámků od něj...ale jsem si jistý, že ještě není vyleštěná.

Naše třetí video týdne je Peter Shilton a Erin Boag.  Peter je Erin druhou brankářskou celebritou, a zatímco Peter Schmeichel nepředvedl zrovna fantastické světlo, Erin dokázala zázraky s ohledem na výchozí materiál.

Peter se určitě chystá Vsadím se, že vynikají více v Ballroom než v Latinské Americe.  Potřebuje zapracovat na tom, aby ramena zůstala dole a ve vodorovné poloze, zejména v promenádní pozici (když chlap otevírá levou stranu a dívka pravou, takže se oba dívají stejným směrem – viz 25 sekund).  Také si myslím, že je potřeba více práce na zmírnění jeho vzestupu a pádu.

Nemyslím si, že Peter předvede v pátek tak špatný výkon, ale také si nemyslím, že tam zůstane dlouho. soutěž o aktuální důkazy.

Náš poslední pár jeTina O'Brien & Jared Murillo.  Jared na mě v úvodní show moc nezapůsobil, takže doufám, že v tréninkových videích uvidím trochu větší potenciál.

Nevypadá to tak špatně jako výchozím bodem, i když Tina potřebuje udržovat prsty na nohou v kontaktu s podlahou během zablokování zad a měla by se soustředit na větší oddělení mezi horní polovinou a spodní polovinou těla.

Stále existuje určitý potenciál takže bude zajímavé sledovat, jak si povede tento víkend.

Strictly Come Dancing je zpět s pomstou v pátek 1. října, doufám, že se těšíte?!

1 komentář

  1. Dámské boty dne 14. října 2010 v 8:32

    Tento blog se mi líbí opravdu velmi informativní místo Miluju tento příspěvek, protože jsem boty milenec a milenec si přečetli o botách