Tréninkové klipy Strictly Come Dancing – 2. týden (část 2)

BBC se tedy rozhodla být drzá a vydala další tréninkové video z Strictly Come Dancing právě ve chvíli, kdy zveřejňuji svou konečnou revizi shrnutí 2. týdne.  Myslel jsem, že pro to mohu také založit nový příspěvek.

Naše překvapivé extra tréninkové video pro týden 2 je s laskavým svolenímJimi Mistry & Flavia Cacace.  Slyšel jsem na twitterové sféře říct, že Jimi je pověstný černý kůň pro soutěž, uvidíme, jak pokračuje trénink.

Wow, Jimi má ta hip akce rozhodně začala skvěle.  Jeho Cha Cha Cha rozhodně vypadá jako jeden z (ne-li vůbec) nejvybroušenější z počátečních tanců.  Jediné, co mi vadí, je, že jeho ruce/paže nejsou v držení.  Na můj vkus jsou trochu příliš rovné a tuhé, potřebuje trochu více rotace z ramene a trochu tvarování v prstech.  Jak vždy říkám svým studentům, pokud jsem vybíravý v maličkostech, pak to už děláte opravdu dobře.

Flavia však vytvořila choreografii, která vypadá jako úžasná rutina pro jejich první tanec a Jsem opravdu nadšený, když vidím jejich výkon.  Ze všech dosavadních videí Jimi právě skočil přímo na začátek mého seznamu „musím sledovat“!