Strictly Come Dancing Training Clips – Wk 2

Je tu konec druhého týdne tréninku a BBC zveřejnila všechny tréninkové klipy Strictly Come Dancing.  První klip týdne je Gavin Henson & Katya Virshilas, Gavin na mě v úvodní show moc nezapůsobil, doufám, že Katya udělala nějaké kouzlo i když.

Ještě štěstí, že na první show dostal Waltz spíše než Cha Cha Cha, což mu ve skutečnosti může dát příležitost zůstat déle, protože si myslím, že Cha Cha by byla katastrofa.

Má potenciál udělat přijatelný valčík na základě aktuálního záznamu.

Den 2 a další tréninkové video je odPatsy Kensit & Robin Windsor
 
Robin je jedním z nových kluků na bloku, a tak si člověk říká, jestli dokáže při tréninku běžet na zem.

Možná je to přísné klišé, ale pro dívku je jednodušší tančit s profesionálem muž než naopak a Patsy vypadá na těchto úvodních záběrech opravdu dobře.  Potřebuje se více uvolnit ve svých otočkách a sledovat její ramena.

Velmi slibný začátek a těším se, až uvidím jejich výkon v noci.

Žádná aktualizace tréninkového videa ve středu, takže to přijde na čtvrtek aPamela Stephenson & James Jordan.  Myslel jsem, že Pamela hrála velmi sebevědomě ve skupinovém tanci zahajovací show a ukázala hodně slibů, ale jak pokračuje její trénink?

Pamela mě rozhodně nezklamala, na tréninkovém videu vypadá půvabně a elegantně a těším se, až uvidím hotový článek.

Náš poslední pár tento týden jsouAnn Widdecombe & Anton Du Beke. Jsem si jistý, že by se mnoho Antonových fanoušků děsilo (bez urážky Ann!), ale takové, které se zdálo být konkrétní, jakmile byla oznámena sestava.

Anton má rozhodně jedno z nejnáročnějších partnerství nové série Strictly Come Dancing v roce 2010, zejména s výškovým rozdílem, ale jsem si jist, že jeho popularita bude vidět, jak se šlehají [podívejte se, co jsem tam dělal 🙂] během prvních několika týdnů.

Naneštěstí pro Ann v tuto chvíli vypadá trochu trhaně, ale je tu určitá naděje, zvláště u ní vzestup a pád.  Myslím, že Anton je rád, že nedostali Cha Cha Cha na první týden.  Ann nebude nejhorší celebritou v první show, ale myslím, že bude pravděpodobně uprostřed tabulky.

Takže jsme zatím viděli většinu našich párů.  Stále zbývají:

  • Felicity Kendal a Vincent Simone
  • Kara Tointonová a Artem Chigvintsev (údajně jim bylo zabráněno trénovat v prvním týdnu, aby vynahradila skutečnost, že měla taneční trénink na Strictly Sports Relief)
  • Jimi Mistry & Flavia Cacace
  • Peter Shilton & Erin Boag
  • Tina O'Brien & Jared Murillo

Zkontrolovat další týden, kdy bych pro vás měl mít další nálož tréninkových videí.  Jo a nezapomeňte si nastavit videorekordéry/PVR na začátek Strictly Come Dancing 2010, BBC 1, v pátek 1. října a sobotu 2. října!