Tréninkové klipy Strictly Come Dancing – 1. týden

Je to tedy týden, co byly páry oznámeny v úvodní show a BBC zveřejnilo několik tréninkových videí Strictly Come Dancing, abychom smáčeli naše chutě.

První,Michelle Williams & Brendan Cole

No, rozhodně vypadají, že se baví a myslím, že s trochou tvrdé práce by Michelle mohla předvést nějaký vzrušující tanec – myslím, že Cha Cha Cha se pro ně ukáže jako dobrý první tanec.

Dále,Goldie & Kristina Rihanoff

V tomto klipu jsem opravdu neviděl žádný tanec, alespoň ne dost Cha Cha na to, abych to mohl posoudit, ale jsem obává se, že Goldie zřejmě nebere počáteční výcvik tak vážně, jak by mohl, ale čas ukáže.

Další pár, kterému bude zveřejněno tréninkové video, jeMatt Baker & Aliona Vilani, jedna z mých tipovaných celebrit na základě úvodní show, ale budu se cítit stejně, až uvidím jejich tréninkové video?

I still think Matt shows a lot of potential, though his hands concern me a little bit – they’re not masculine enough for my liking at present, a little too bent at the wrist at the moment and I think that’s something Len will pick up on too.

Celkově to ale zatím vypadá docela dobře.

Nyní trochu magie odPaul Daniels & Ola Jordan

Kromě toho, že mě trochu vyděsilo, že Paul vypadá jako starší verze mého strýce Davida, na mě udělala dojem Olina metodika výuky Paula.

Unfortunately I do think Paul has got his work cut out if he wants to survive, a Waltz would’ve been more kind as his first dance!

Tréninkové video našeho posledního páru tento týden pochází odScott Maslen & Natalie Lowe,

Natalie must be hoping to go one better this year and actually win the competition, but let’s try and get through week one first.

Scott momentálně vypadá dobře, i když si tím nejsem úplně jistý obraty! Rozhodně je to však slibné.

Já se nemůžu dočkat, až Strictly Come Dancing začne, protože si myslím, že určitě existuje několik zajímavých partnerství připravených k rozvoji. Nemůžu říct, že jsem si ještě vytvořil oblíbence, opravdu je příliš brzy na to, abych jim zavolal, ale je tu někdo, komu fandíš?