Zahájení představení Strictly Come Dancing

Přísně zpět, jsme zpět, všichni jsou zpět…s výjimkou několika našich oblíbené profesionálové.
Co si myslím o letošní sestavě?  Docela dobrá sestava, i když průměrný věk je nyní zjevně 45.  Je tu pár lidí (jako obvykle), o kterých netuším, kdo jsou, ale zdá se, že zde je větší potenciál.
Takže první partnerství jsou Scott Maslen a Natalie Lowe a zdá se, že Scott neví, kam položit rty.  Matt Baker je na řadě a je spárován s Aliona Vilani (něco, z čeho překvapivě nevypadá úplně nadšeně).  Konečně Peter Shilton (předpovídám Kristinu Rihanoffovou), ale ne, dostane Erin Boag.
Přesun do „věže“ se zdá trochu trapný a příliš zinscenovaný, ale hej, tohle je koneckonců Strictly .
Nyní se seznamte s novými profesionály Robinem Windsorem, Artemem Chigvintsevem a Jaredem Murillo.  První dojmy jsou Artem a Robin mají dobrý příslib, i když Robin vypadal trochu roztřeseně, nicméně Jared v prvním tanci vypadá úplně mimo a určitě to bude muset zesílit, pokud chce dokázat, že producenti měli pravdu, když upustili od zavedeného profesionálové.
Nyní jsou naše první partnerství s celebritami Michelle Williams a Brendan Cole – papírově velmi slibné partnerství, Pamela Stephensonová získává Jamese Jordana, když sleduje Jareda v sestavě, dále podporuje moji teorii, že není doma. tam, ale nepřekvapilo by mě, kdyby ho nespárovali s Tinou O'Brien...není to špatný odhad, ukázalo se!
Takže nějaký VT ukazující celebrity, jak zkouší svůj první skupinový tanec, a pár potenciály, ale ve skutečnosti to není dostatečně ukázáno o každé celebritě, abych je mohl komentovat.
Naše další kolo partnerství; Paul Daniels a Ola Jordan; Patsy Kensit dostane Robina Windsora; a Goldie je spárována s Kristinou Rihanoff.
Podívejme se, jak si Jared povede v dalším skupinovém tanci… doplněný o létajícího Vincenta a Flavii a skákajícího Brendana Colea.  Někdo s těmito kluky určitě pracoval, aby to bylo víc show než ukázka tanečního sálu a musím přiznat, že to v tomto případě není špatná volba.  Jareda jsem toho moc neviděl, ale začíná vypadat víc jako doma.
Takže jsme v polovině našeho partnerství s celebritami, kdo je další?
Kara Tointon dokazuje začíná jako začátečník, když si myslí, že její salsa s Markem Ramprakashem je ve skutečnosti Samba, takže Artem má svou práci jako na dlani! Jimi Mistry má Flavia Cacace a Gavin Henson zůstal s Katyou Virshilas – není to špatná dívka, se kterou bychom měli zůstat.
Pro jednou souhlasím s Aleshou...nemůžete předvídat, jak budou všechna partnerství fungovat dokud je neuvidíme skutečně tančit.
Náš první pohled na 'Strictly Show Dancers' a já doufám, že uvidíme důvod, proč jsou v show.  Dobrý výkon, ale snažím se zjistit, jaký to má smysl, když předchozí profesionální tanec byl spíše show dance.  Nechápejte mě špatně, mám rád Iana a Darrena, ale budou to muset vystupňovat!
Naše poslední dvě dvojice jsou Felicity Kendal (osobní oblíbenkyně z dětství!) s Vincentem Simonem a Anne Widdecombe připravena dostat své drápy do Antona Du Bekeho (bez přemýšlení založený na jeho minulých partnerech).
Tomuhle opravdu zatím nemůžu říkat; bylo by hezké vidět, jak jejich trénink pokračuje.  Poté, co viděli skupinu tančit, Gavin a Peter musí vylézt na horu, ale Anne by měla mít veřejnou podporu.  Felicity vypadá nadějně stejně jako Pamela.  Jimi bude zajímavý, ale Matt a Scott jsou trochu slibní.  Ze všeho, co jsem zatím viděl, tipuji Matta, Pamelu a Felicity, aby si vedli dobře.
Co si myslíte o zahajovací show?