Oznámení Strictly Professionals pro rok 2010

Tento rok se tedy vracejí soutěžit s celebritami:

Anton du Beke, Brendan Cole, James Jordan, Vincent Simone, Ola Jordan, Flavia Cacace, Erin Boag, Kristina Rihanoff, Natalie Lowe, Aliona Vilani, Katya Virshilas

K tomu jsou přidány tři nové profesionální tanečnice (loni byly přidány 3 dívky, takže letos přibyli 3 kluci):|| |321

Images courtesy of BBC Strictly mini-site

ARTEM CHIGVINTSEV, latinský šampion, který je absolventem 'So You Think You Can Dance' v USA a má jedinečné zkušenosti s velmi odlišnými tanečními žánry kromě svých dovedností na úrovni šampiona v tanečním sále.
JARED MURILLO, který se ve svých 21 letech stal šampionem US Open Swing Youth. Jared, který se vyučil v Americe, byl hlavním tanečníkem ve filmech 'High School Musical' 1 & 2.
ROBIN WINDSOR absolvoval pět světových turné světového fenoménu společenského tance 'Burn the Floor', ve kterém hrál hlavní roli a choreografoval rutiny.

BBC letos snížila počet celebrit z 16 na 14 (myslím, že to byl dobrý krok, stejně jako minulý rok se zdálo, že toho bylo příliš mnoho).  To však znamenalo, že 5 stávajících profesionálů se nyní letos nezúčastní soutěže –Darren & Lilia, Ian Waite, Matthew Cutler a Brian Fortuna.  Byla jim nabídnuta příležitost vytvořit „taneční superskupinu“ spolu s některými dalšími dosud nejmenovanými profesionály, kteří přijedou každý týden a předvedou divákům taneční podívanou.

V současnosti Brian potvrdil že se nezúčastní a soustředí se na West End produkci Burn The Floor s Ali Bastian a proslýchá se, že Darren & Lilia také odmítli – možná se budou chtít soustředit na své turné Latin Fever.  Ian a Matthew ještě neodpověděli, ani jeden z nich nemá show na straně, protože jsou oba na Professionals Tour, takže oba mohou souhlasit s účastí letos.

Takže BBC se opět vrtí vzorcem a jen čas ukáže, zda budou mít více štěstí než loni.  Uprostřed zvěstí z minulého týdne, že Alesha byla posouzena (yay!), Daily Star a Sun uvedly, že by měla znovu podepsat smlouvu na další rok (boo!).

Mějte nějaké své oblíbení byli letos vyřazeni, nebo se těšíte na nějakou novou krev?