Přísně luxusní tanec?

Takže nová série Strictly Come Dancing se rychle blíží a mluví se o tom, kdo by se mohl letos zúčastnit.  Loňská show byla pro některé trochu zklamáním, pokud jde o vybrané celebrity a BBC to chce letos napravit.
PodleThe Sun Strictly are lining up a number of high profile celebrities for this year’s competition, top targets include Victoria Beckham, Amy Winehouse, Chelsea Clinton (ex-US president Bill’s daughter) and [controversially if Chelsea signs up too] Monica Lewinsky [Bill’s former ‘secretary with benefits’].
Další cíle údajně zahrnují Kimberley Walsh (Girls Aloud) a Patsy Kensit (Smrtonosná zbraň 2 a aktuálně Holby City).
Není to všechno. a glamour, i když údajně zvažují také bývalého fanouška Cheeky Girl, bývalého poslance Lib Dem, Lembita Opika!
Také budou další plánované nahrávky z Blackpool Tower (i když ne kompletní pohyb – něcoIan Waite souhlasí, že to v rozhovoru s Digital Spy není možné).
Talk je také plný změn v profesionální sestavě, s novým producentem, který odletěl do Států na konkurzy potenciálních nových profesionálů...je mimo mě, proč nemohli začít s více domácími talenty (naznačte BBC, pokud posloucháte...zavolejte mi!!!)
Alesha Dixon v současné době pokračuje jako rozhodčí (i když bez urážky Alesha, ale doufám, že vás dají za někoho, kdo má alespoň trochu více znalostí).  Odcházející profesionálka by jistě mohla být životaschopnou volbou.
Bez ohledu na změny, nebo ne, budu stále vášnivě sledovat a dávat své vlastní názory na výkony.
Kdo ví, jednoho dne možná budu dokonce v show – i když to bude v temných zákoutích veřejného publika!
Jak byste změnili letošní Strictly a koho byste chtěli vidět v pořadu?

2 komentáře

  1. Anonymní 22. května 2010 ve 21:21

    Victoria Beckham? Děláš si srandu? Vlastně by ji zlomili!!



  2. Anonymní 23. května 2010 v 3:58

    Doufám, že nemají všechny jmenované v odst. 2, protože show by byla celá o nich a ne o tanci!