Zdá se, že jsem si vybral správný směr práce!

Chcete vědět, pro jakou kariéru se nejlépe hodíte? Dokončila jsemtento test a mám následující výsledky:

Nejvíc by vás bavila kariéra, která vám umožnípoznat nové lidé [kontrola]. Také byste byli nejšťastnější v kariéře, která vám umožní býtsvobodná a flexibilní [zaškrtnout] a umožní vám býtextrémně kreativní|| |324 [another check]. Some careers that would be perfect for you are:

* Burzovní makléř
* Tajemník
* Recepční
* Ředitel
* Poradce pro nábor
* Politik
* Marketing
* Manažer lidských zdrojů
* Náboženský ministr
* Učitel
* Právník
* Reklama
* Konzultant
* Finanční poradce|| |342
* Financial Planner
* Praktický lékař
* Fyzikální terapie
* Ergoterapie
* Public Relations
* Realitní kancelář
* Cestovní kancelář
* Restauranteur
* Manažer hotelu
* Organizátor akcí

Jsi skvělý vůdce. Upřímně si užíváte být mezi ostatními lidmi. Vaše vztahy s ostatními jsou pro vás velmi důležité. Rád si povídáš a poznáváš nové lidi. Jste velmi nadšení z práce a ze všeho, co ve svém životě děláte a máte. Milujete být středem pozornosti. Vychutnáváte si rychlé tempo. Jste velmi sociálně zaměřený. Proto jste mnohem šťastnější, když jste s ostatními, než jste sami. Toužíte po interakci s ostatními.

Jste velmi spontánní a často jednáte dříve, než myslíte. Vždy rychle odpovíte, když se vás někdo zeptá, i když si odpovědí nejste jisti. Je pro vás snazší improvizovat za pochodu. Baví vás přemýšlet nahlas a jste nejkreativnější při brainstormingu s přáteli nebo kolegy. Baví vás účastnit se mnoha činností.

Jste velmi snadno čitelní a často nosíte srdce na rukávu. Nikdy se nebojíš říct lidem, co si myslíš. Jste velmi empatičtí a opravdoví. Někdy na vás mohou ostatní pohlížet jako na příliš emotivní nebo příliš zaujaté. Ale to je jen proto, že máte tendenci se tak zapojit do věcí, které děláte, že se stanou osobními. Chcete být zbožňováni, milováni a oceňováni. Rád děláš radost druhým a zajišťuješ, aby byli lidé šťastní.

Věříš svým instinktům. Snadno se inspirujete a této inspiraci důvěřujte. Jste velmi inovativní. Věci analyzujete tak, že se podíváte na celkový obraz. Zajímá vás, jak to, co děláte, ovlivňuje ostatní. Bojíte se o své činy a budoucnost. Máte sklon používat mnoho metafor a jste velmi popisní a barevní ve výběru jazyka.

Jste velmi kreativní a snadno se nudíte, když se nedokážete vyjádřit. Rád se učíš novým věcem. Nemáte rádi stejnou starou rutinu. Rádi necháváte své možnosti otevřené.

Zdá se, že mě mají ve většině věcí na „T“ (nudí mě [kontrolovat] všechny body, se kterými jsem souhlasil A co vy, živíte se něčím, co milujete?