Let's Dance for Sport Relief začíná v sobotu

BBC oznámila první jména celebrit, která se seřadí, aby vyrazila světlo na letošní Let's Dance For Sport Relief.

Katy Brand , Rufus Hound a Shappi Khorsandi představují svět komedie, vedle některých národů oblíbených Grumpy Old Women, Jenny Eclair, Lindy Robson, Lesley Joseph a Susie Blake.

Také vystoupení na tanečním parketu bude sportovní velikáni jako fotbalisté Peter Shilton a Rodney Marsh a snookerové legendy Willie Thorne a Dennis Taylor.

Letošní soutěžící budou hodnoceni zcela novým a vzrušujícím panelem, který vidí změnu v sestavě porotců pro všechny čtyři. ukazuje. V porotě tří budou převážně tváře ze světa komedie a celebrity, které vystoupily v loňském roce.

Společně budou diváci a porota hlasovat pro své oblíbené tanečníky, kteří postoupí do finále.

Zatím potvrzenými komedianty jsou Jack Dee a Frank Skinner.

Claudia Winkleman a Steve Jones se vrací, aby moderovali show, která začínáSobota 20. února 2010 on BBC One.

Série poběží čtyři týdny, sestává ze tří rozjížděk a vyvrcholí velkolepým závěrečným tanečním vystoupením v sobotu 13. března.

Přehlídka bude vidět z nejoblíbenějších celebrit v zemi vzdávají hold ikonickým tanečním rutinám ve snaze ohromit diváky svými pohyby a šancí být korunován šampionem tanečního parketu.

Každý týden vystoupí celebrity (směs sólových tanečníků , dua a skupiny) předvedou řadu slavných tanců jako Single Ladies (Beyonce), Greased Lightning (Grease), Smooth Criminal (Michael Jackson), Bad Guys (Bugsy Malone) a Jai ​​Ho (Milionář z chatrče).

Budou spolupracovat s týmem špičkových choreografů na zvládnutí tanečních pohybů as týmem stylistů, kteří reprezentují vzhled jejich taneční ikony.

Dostanou se k výzvě Sport Relief, když nastoupí na parket a předvedou svůj život před živým publikem ve studiu a před panelem?

Kdo projde a kdo získá šance soutěžit ve finále bude záviset na veřejnosti a porotě.

Ve finále bude tančit šest osobností celebrit s nadějí, že budou korunováni na šampiona Let's Dance For Sport Relief v sobotu 13. března.| ||344

Proceeds from the voting will go to Sport Relief.

Komediant Robert Webb se loni stal šampionem poté, co ohromil veřejnost a porotce ve velkém finále velkolepou taneční rutinou Flashdance: What A Feeling.