Joe Calzaghe tvrdil, že Strictly Come Dancing je opravený!

V rozhovoru proThe Daily Mail boxer Joe Calzaghe tvrdil, že Strictly je opraveno.|| |318

The former contestant has accused the BBC of fixing his departure from the show, after he made a comment “…worse than a swear word…” about fellow contestant Craig Kelly.

Zjevně producenti pravidelně řekl Joeovi, že obdržel nejvyšší týdenní hlasy v show, ale pak se v týdnu po jeho komentáři o Craigovi ocitl v tanečním vystoupení a mimo show.

I když se mi zdá, připomeňme si, že to byl první týden, kdy Joe ve skutečnosti nebyl na konci žebříčku – a proto tahal za nitky smolařů!

Toto následuje po stížnostech na Jade Johnsonovou, které bylo dovoleno odsednout si tento týden show kvůli zranění – ale nechápu ty stížnosti, protože to není poprvé, co byl soutěžícím udělen. Jimmy Tarbuck dostal týdenní pauzu v roce 2006 poté, co mu lékaři doporučili, aby netančil.

Dobře, takže se vytáhl úplně (pravděpodobně totéž bude muset Jade bohužel udělat, pokud je její zranění tak vážné jako obával se), ale je spravedlivé dát jim jeden týden na zotavení, pokud to trvá.

Nevěřím, že Strictly je opravený, jediný způsob, jak mohl Joe zůstat uvnitř tak dlouho, jak to udělal (a Craig by je také podpořil!

Souhlasíte s Joem nebo Strictlyho postojem k Jade?