3 hodiny do konce

Takže zbývají 3 hodiny, než se soutěžící vrátí k tanci latiny, co očekávám? (Upozorňujeme, že všechny obrázky níže jsou majetkem BBC a odkazy vás zavedou přímo na stránku páru)


Ali Bastian & Brian Fortuna
– Velmi pěkný a elegantní valčík minulou noc, mohl by mít potíže, kdyby dostal Cha Cha, mohl by být schopen vyvinout přijatelnou rumbu, ale myslím, že v současnosti je příliš plachá na to, aby opravdu použijte boky.


Lynda Bellingham & Darren Bennett
– Doufám, že kvůli Lyndě bude mít dnes večer Cha Cha, protože si myslím, že by mohla předvést velmi drzý Cha Cha, s Rumbou by bylo zajímavé vidět, jak Darren choreografuje další ( rutina pro dospělé celebrity – po neúspěchu s Glorií Hunnifordovou ve 3. sérii.


Joe Calzaghe & Kristina Rihanoff 
– Zklamaný výkon včera v noci (i když musím přiznat, že mě vždy překvapilo, že byl nejoblíbenějším bookmakerem).  Myslím, že jeho latina bude dnes večer neohrabaná a trapná – promiň Joe, prosím, nebij mě!


Ricky Groves & Erin Boag
– Dobrý výkon jen trpěl nervy a sevřením v ramenou, ale myslím, že Ballroom bude jeho silná stránka.


Martina Hingis & Matthew Cutler
– Kdyby se jen postavila rovněji (zvedla hrudní koš a posílila svaly jádra), její valčík by byl mnohem lepší.  Myslím, že by v latině uměla docela dobře, ale bude muset předvést více.


Chris Hollins & Ola Jordan  
– Chudák Chris, včera večer druhý na stole, ale myslím, že jeho plochý přístup k tangu se přenese do jakéhokoli latinského tance, který dnes večer bude dělat, obávám se, že Nečekám dobré věci – doufejme, že se mýlím.


Jade Johnson & Ian Waite
– Vysoký je vždy dobrý, pokud jde o Ballroom, ale většině lidí to v latině překáží – je tu prostě příliš mnoho těla na pohyb, ne že by to Iana někdy zastavilo!  Myslím, že Jade bude bojovat s ovládáním svého těla během latiny a musí se vyvarovat máchání rukama, jakmile je natažená.


Rav Wilding & Aliona Vilani
– Myslím, že jsou příliš svalnatí na to, abych efektivně vylíčil oba latinské tance, ale mohlo by to být špatně – podívejte se na Austina Healeyho minulý rok.

Moje předpověď na dnešní večer je mezi Ali a Martina pro první místo (v závislosti na tancích přidělených každému z nich) a Joe, aby zůstali pevně na dně a myslím, že se bude silně spoléhat na hlasy publika.

Ale jako vždy budeme muset počkejte a uvidíte, jak se dnes večer rozdělí tance, a jsem si jistý, že tam bude alespoň několik překvapivých představení.

Souhlasíte s tím, co jsem řekl výše, nebo jak to vidíte jde to?  Neváhejte a zanechte své komentáře níže kliknutím na „komentáře“ a odesláním své zprávy tam.